Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Ексфолиращ Скраб за Тяло

Ексфолиращ Скраб за Тяло

Арт.№ 1157
0.0/5 от общо 0 оценки

Информация за продукта

Ексфолиращ пилинг с морски соли, който нежно отстранява мъртвите клетки, роговите образувания като оставя усещане за мекота, еластичност и лекота. Комбинацията от активни съставки на основата на жито и водорасли активно хидратират и омекотяват кожата на тялото. Ексфолианта е отлична база за следващи продукти.

Предимства:

  • Изключително икономичен.
  • Премахва мъртви клетки и обновява.
  • Грижа за еластичността на кожата с кафяви водорасли.
  • Трайно усещане за мекота и хидратация.

Употреба:

Използвайте, преди да намокрите тялото си в банята. Разклатете опаковката на пилинга, за да може да се смесят компонентите. Изсипете в ръка малко количество и разнесете по тялото с въртеливи движения. Втривайте около 5 мин. по цялото тяло до където можете да обхванете. Измийте с вода.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Морски Соли

Морските соли се получават чрез изпаряване на морска вода и съдържат 30% натриев хлорид и 70% други минерални соли като магнезий (Mg), фосфор (P), калций (Ca), бром (Br), желязо (Fe) и серни соли. Минералните соли подхранват кожа, след като е премахнат мъртвия слой кожа, а освен това я заздравяват и подхранват. Те се използват самостоятелно или влизат в състава на ексфолиращи продукти за пилинг на кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Ексфолиращ Скраб за Тяло

Ексфолиращ Скраб за Тяло

THALASSO BODY

Ексфолиращ Скраб за Тяло

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ